sämst på att blogga, men vad gör det då?

har inte haft tillgång till nå internet å så på ett tag så bloggandet blir lite sämst!!
tänkte ta och berätta lite om mitt lov faktiskt..
i torsdags drog jag å min kära klass till stockholm. vi var på visning på grand hotell, grill och sen var vi och åt på operakällaren vilket var helt okej. vissa i klassen har ju inte alla getter hemma om man säger så. "gös är ju fågel" "tror du man får dessert vin till desserten" och en massa mer dumma kommentarer ;) sen tog vi tåget hem igen och marris kom och hämtade mig för hon är ju fööör snäll! (y)
fredagen tog jag mig upp as tidigt för att hjälpa pappa och lotta med att fortsätta bygget på deras nya hus. sen kom marita och hämtade mig (igen). så gjorde vi oss klara i all hast och drog till daniel i bjurs för lite förfest, sen spenderades kvällen uppe på dössberget tillsammans med alla dom. (:
lördagen blev som så att jag och marita åkte till daniel för lite fest igen, hämtade upp lill emmis också. blev lite bäverhydds-häng och efterfest hos daniel med trulsa.
i söndags så var det bara att börja om igen hos marita och sen kom emma också. tog oss en vända till enviken fast vi blev inte så långvariga där inte, vissa olika anledningar om man säger så. ;p vilade ögonen hemma hos emma den natten, vi är så mysiga!!
gårdagen var en fläsk dag på soffan hos emma, efter det blev det lite brännboll med en massa fööölk vid cool skolan i grycksbo, hehe!!
& idag har jag och emma sovit halva dagen och sen tog vi en tripp till sågmyra med marita. :)
nu ska jag ta och hoppa in i emmas dusch och sen får vi se vad som händer.. hon ska väl toffla så jag ska ut och härja satan själv för alla är klen fisarrrr!! :D
fläskigt hej
jag älskar er!

när hela världen bryter sig lös.

det här inlägget är inte vilket som helst ska ni veta!
har sån lust att skriva huuur mycket som helst, för det är huuuur mycket som helst i mina tanker just nu. men samtidigt så är det inget jag vill dela med mig av, i alla fall inte till ett par styckna utav er..

så i stället så ägnar jag det här blogg inlägget åt dom två personerna jag tänker på när allt känns meningslöst och jobbigt! dom enda två personerna som jag har kunnat lita på genom allt.

en utav dom har jag kännt sen jag föddes, vilket bara det bevisar att man kan hålla ihop som vänner hur länge som helst. den här människan älskar och uppskattar jag mer än vad jag kan förklara! utan han vet jag faktiskt inte vem jag skulle vara idag. han är den som verkligen sprider lugn och trygghet, för jag vet ingen som är så lugn som han och jag känner mig som tryggast i hans närvaro.
han är min bästa vän genom tiderna och han kommer alltid att vara det!
jag älskar dig





den andra personen det här inlägget handlar om är en vän som jag lärde känna när jag var 5-6 år.
han är den som alltid har gett mig dom goda råden, alltid pratat med mig om vad som är fel. han har hjälpt mig genom dom svåraste situationerna när jag inte har vetat vad jag ska ta mig till. när jag tänker på han så blir jag så glad, tänk att jag har just han som min vän. finns inte ord till hur mycket jag uppskattar han och hur tacksam jag är för all hjälp genom livet jag faktiskt fått.
jag älskar dig




när jag tänker på att ni två faktiskt är mina vänner så blir jag stolt, tänk att just jag har såhär underbara vänner vid min sida! er två kommer jag aldrig släppa taget om, för ni är det underbaraste man kan ha.
det är nå helt galet vad jag är glad att jag har er
& jag älskar er nå så grymt mycket! :)



så nu vet ni andra, ni kan inte mäta er med varken daniel eller kim.
hejsvejs!


blåser iväg

men det gör ju inget att det blåser om man säger så, det är faktiskt helt okej! :)
idag har jag varit hemma från skolan för jag mår på tok för dåligt, ska iaf ta mig dit imorgon ändå..
ja sen har jag spelar tv-spel och varit till hästarna med käraste evelina, efter det tog vi (hon) och gjorde en as go sallad till oss två som vi smackade i oss, muuums. sen hände det en liten olycka... :( vi la oss i soffan och somnade som två stockar och jag drömde världens äckligaste dröm. men ja, nu är vi vakna iaf och ser på tv med varsin huvudvärk, om inte annat har jag huvudvärk för två. gött däärå!
ja nu ska jag iaf ut och möta dennis jävel som ska jävlas!
imorgon blir det mys med mina mys tjejer :D :*

hej så länge.

 


jag älskar dig, ful som snygg


dyrbaraste människorna på denna planet.

evelina ekman
marita lindqvist
jessica flinta
sofie larsson
natalie andersson
sabina löfstrand
sabina pettersson
angelica olsson
jasmine thorildsson
emelie blom
mamma, kjell, pappa och lotta.

ni är allt bra fina ni!


då var det en ny månad då!

april månad har ju börjat både bra och dåligt om man säger så.
det som är bra är att daniel, martin och johan var upp i helgen och hälsade på :)
det dåliga var att 7-8 stycken hel nördar slår sönder porten och vandrar in i lägenheten med kedja och grejer, det är mycket moget det!
och sen var det vi som var dum i huvudet som ringde polisen, haha fan ja!!! ;)
riktigt moget av er pojkar! all kärlek åt er. <3

så då bröt jag väl kontakten med dom också, känns faktiskt riktigt skönt att slippa all den skiten!

men nu ska jag åka till mackedonien med min fina skruttfia gris marita. :)

puss till mig själv och er andra, fan vad bra jag är!!


RSS 2.0