titanium

när hela kroppen och huvudet ger upp och man känner att man bara vill ge upp....
exakt så känner jag just nu. och jag vet inte hur många tårar jag kastat iväg idag, eller hur många gånger det känns som att huvudet ska sprängas!
hatar känslan när man inte vet vad man ska göra eller ta sig till!
så nu för stunden ger jag faktiskt upp, tillsammans med trulsa och emma.
ingen utav oss har en bra dag, så just nu så ska vi tröst äta så jävla mycket!

NOLL GÅNGER NOLL

bloggar väl lite i brist på annat, om man säger så!
sitter i alla fall vid mattias dator just nu och lyssnar på massa musik och ska snart städa.. blä!
förstår inte hur människan klarar av att sova i det här rummet, det är ju säkert 10 minus eller liknande. :oo
jaja, hur som helst så var min dag igår så jävla bra helt enkelt. och dagen idag ska bli minst lika bra! ska umgås med min fina trulsur :)

för tillfället ligger svennebertil och sover på en kläd hög och piper och rycker.. cp?! och jag sitter här och är en jävla nörd, hudå.. för lite fritid är vad vi har!
men nu ska jag börja städa lite så min friterade mamma blir lite glad någon gång!
hör säkert av mig senare.
hej!


we built this city!

tänk att det alltid känns så bra att säga "nu är det fredag igen"!
och min fredag ser ut som dom brukar göra nu på senaste tiden. hemma hos mamma, pappa eller ankan och bara tar det lugnt. att jag aldrig kom på tidigare hur skönt det faktiskt är att bara ta det lugnt på helgerna. (som att jag gör något annat i mitt liv då?)
dagens "schema" såg ut som så här igår: vakna upp bredvid min diamant anka, göra sig klar, ner på stan och fixa en sak, åka hem och ut och härja i skogen med svenne, sen träffa min favorit kim!
dagen planer blev i stället: vakna bredvid min diamant anka, göra sig klar, ner på stan och fixa en sak, fika med ankan, åka hem med mamma, fläska pizza med hon och kjell, lära svenne höger och vänster tass, idol och sen lägg dags!
känns som en bra fredag. även om jag hade sett framemot att få träffa kim igen, men han är så klart sjuk!

blir i alla fall en tidig kväll för mig eftersom jag ska ut med svenne i skogen imorgon i stället och sen ska jag ha lördags mys med min trulsa!! ♥ 
och dra åt fan va skönt det är att vakna upp på helgerna och i n t e vara det minsta bakfull. love it!


kan liksom inte sluta tjata om hur mycket jag älskar min vackra och otroligt underbara hund.


KÄNNER MIG ENDAST SPLITTRAD, som om jag vill leva två olika liv i framtiden

jag har länge nu funderat på vad jag verkligen vill göra med mitt liv!
sanningen är den att jag har inte en blekaste aning om vad jag vill göra. eller, jag vill göra så himla mycket men samtidigt inte.

jag har alltid pratat om att jag skulle vilja jobba på en häst gård, just för att jag har haft hästar som intresse i hela mitt liv. tanken finns fortfarande där, men samtidigt dör mitt intresse för dessa underbara djur bara mer och mer! men ändå så skulle det vara skit coolt att prova på det, för ett tag.
samtidigt som jag skulle kunna ta ett jobb inom restaurang branschen, just för att jag har utbildningen till det. och kanske jobba med det tills jag verkligen vet vad jag vill.
och sen har jag alltid funderat på det här med att jobba med människor...
jag skulle mer än gärna kunna bli tex personlig assistent nu och sedan jobba mig uppåt! mitt mål inom det är nog att jobba med människor som har något slags missbruk. men det är nog bara en fundering just nu.
sen skulle jag någon gång i mitt liv bli lastbils chaufför, tjock och lycklig ;)

nu till min största fundering.. eller det är ingen fundering heller! det är en sak som kommer att hända inom en snar framtid.
jag ska flytta, flytta tillsammans med angelika. vart och när tänker jag inte nämna, det är inte helt klart för tillfället.
jag ska helt enkelt klippa navelsträngen till allt jag byggt upp här hemma! alla mål som jag satt upp för mig själv och gång på gång skitit i dom och sårat mig själv. jag ska få börja om, börja om på nytt tillsammans med en människa som jag känner mig trygg med! den människan som faktiskt aldrig svikit mig, som alltid har gjort allt för mitt bästa, för att jag ska ha det bra. personen i fråga skulle aldrig någonsin kunna svika eller såra mig med mening. vi känner varandra och vi litar på varandra, just därför har vi valt att flytta ifrån det här, tillsammans! det hela känns så bra.
vi har kollat på lägenheter, nu fattas det bara att jag blir klar i skolan, vi får jobb och ett JA på att vi fått en lägenhet!
DET ÄR DET HÄR JAG VILL!!
och så kommer det där men... jag vet att jag har kvar mina vänner och familj här hemma, det är ju bara lite längre emellan oss. finns ju alltid en telefon om det skulle vara så. det är inge mer med det! men är jag beredd på att lämna svenne? hur ska jag klara mig utan han? och hur ska han klara sig utan mig? samtidigt som jag vet att det är ju det här jag vill. men att lämna han är nog det svåraste jag någonsin kommer göra. allt skulle vara perfekt om jag fick ta med mig honom. till något helt nytt, till något bra! det vet jag däremot att det aldrig kommer hända eftersom dom aldrig kommer att gå med på det.. vilket jag inte vet varför egentligen! hur ska jag klara mig utan mitt hjärta? får ta vara på tiden vi har kvar tillsammans helt enkelt. men en dag ska han fan bli min, det tänker jag inte ge mig med!
love of my life ♥


nu ska jag ta en sprint tur med lisa och rensa huvudet.
imorgon får jag äntligen träffa min kära angelika igen, är lite tomt utan henne nu. ;)
sen åka hem och ta en långis med hjärtat och efter det blir det sov party hos elin. gött!
6 dagar kvar nu..


jag och min blivande sambo, fan vad bra det känns att både skriva och säga det! :)



Folk säger att du inte vet vad du har förens det är borta. Sanningen är, du visste vad du hade, du trodde bara att du aldrig skulle förlora det”



allt för mig.
hej!

nu är det måndag igen!

sitter just nu i soffan med kära lisa och myser framför en film. ska väl ta mig i kragen och plugga lite strax och sen blir det en springtur!


hm, ja lisa sover väl mest.. :)


senare idag så kommer min kära jessica hit och umgås med mig, lycklig tjej!
så då blir det mys med ostkrokar, cola, film och massa prat.
som jag saknat det och även jessica.
det är som vi alltid sagt, vi är varandras halvor. hon är min halva som inte jag "äger", hon har det som inte jag har, men behöver!
jessica är en fantastisk vän, en sån som alla behöver!
en vän som alltid ställer upp, som förstår och bryr sig.
som man kan skratta och även gråta tillsammans med.
hon är även helt sjukt blåst och ja.. lite cp kanske ;)

nog om det, nu ska jag kramas med lisa igen ♥

SOMNAR NOG MED ETT LEÉNDE PÅ LÄPPARNA TACK VARE DESSA OTROLIGT CHARMERANDE BILDER!

måste erkänna att jag älskar bilden! älskade jessica


what is love?

mycket tankar och funderingar just nu!!
vissa är så j ä v l a bra så det bara slår runt i kroppen på en.
dom andra är så dåliga så jag vill kräkas lite i min mun...

är en jävla gnäll kärring i bloggen, men wtf... någonstans måste jag ju få vara sådär skit arg som bara jag kan vara. eller?
hade i alla fall as mycket som jag tänkte skriva om nu när jag fick tid.. men när jag väl tar mig tid och ska blogga så säger det tvär stopp. vet inte om det är för att jag inte vill erkänna för mig själv, eller om jag faktiskt inte vill dela med mig till er?! skit samma i vilket fall som helst.

ligger hur som helst i sängen hos pappa och ska väl snart sova, eller typ ligga och vrida mig i ett par timmar. har haft så sjukt svårt att sova på slutet, fattar ingenting! men kaffe, energi dryck och ankan räddar mig dom dagarna när jag inte sovit något på natten. :p
iaf så blir jag här (i stumsnäs) tills onsdag morgon, ska vara hund och katt vakt medans lotta är i stockholm. och vet ni, då har jag en sån jävla tur så jessica kommer hit på måndag och umgås med mig! det om något kallar jag kärlek. min finaste jessica! ♥

jag tror att man inser mer och mer, ju mer man funderar på vad, när, hur, OM! tror att jag får lov att erkänna för mig själv att känslorna finns där, även om jag inte vill.. känns lite som att tiden får vara mitt enda hopp! och att... (tänkte precis för mig själv, GE DIG NU) så jag ger mig, ni får inget veta.

tänkte avrunda det här blogginlägget på något fint och smart vis..
men jag är inte mer än människa så jag skiter nog i det för nu ska jag ha ett allvarligt samtal med chefen ;)

dator, film och en anka

ja så ser min torsdag ut idag.. kanske inte den roligaste, men ändå helt okääj!
den här veckan har bara varit kaos känns det som, eller ja massa plugg och skit kan man väl säga.
i alla fall så går det jävligt bra med mitt pluggande just nu!

och imorgon är det äntligen helg och det känns ju jävligt bra om jag får säga det själv. :)
min helg ska jag spendera i stumsnäs med lotta, matilda och kanske pappa. eller ja, han kan få hålla sig borta om han vill så det blir lugnt och skönt! :o
ska träffa finaste farmor imorgon också <3

nu ska jag nog ta och sätta mig och skriva ett brev, det är behövande. både för mig och för den människan som kommer att få brevet.

hörs hej!


JAG ÄLSKAR DIG, SÅ JÄVLA MYCKET!


jag vill vara din, marghareta.

ville bara tilägga att jag hade den mest vrickade helg någonsin..
förbannat ledsen typ halva fredag kvällen pga vissa saker, men samtidigt så jävla glad över vissa saker som kom viskandes i mitt öra.
massa bra människor, gråt, skratt, kramar, pussar, mys till tusen med mina mysa vänner!

aja nu var det tydligen mat så det blev inge mer skrivet om den helgen.
puss


dum av dig!

hm ja, var ju ett tag sen nu igen!
sitter i alla fall hemma hos ankan nu. och nej, vi bor inte tillsammans jag är bara här och hälsar på rätt ofta! ;)
känns bra att veta att man kan åka hit, speciellt eftersom allt runt om mig faktiskt bara rasar mer och mer. men jag själv står stadigt ändå, vet liksom vart jag har mig själv om man säger så!

skolan suger rätt mycket, har inte varit där på länge och ja så sämst är jag.
pluggar körkort som ett jävla as däremot.. ska aldrig slå vad med min förbannade farbror igen. ;) eller jo, för då ger jag mig inte förens jag "vunnit"!

begravningen för farfar var i alla fall otroligt fint, men jag har nog aldrig varit så nedbruten, förstörd och nå så fruktansvärt ledsen! 
Vi glömmer Dig aldrig Farfar.
och tack lotta för ditt otroliga stöd före, under och efter begravningen! du är guld för mig.

nu ska jag nog slänga mig i duschen och sen packa lite eftersom jag och angelika åker ner till daniel och martin på torsdag, eller nej fredag. :)

ha det så hörs vi när vi hörs



 


RSS 2.0