inte som planerat kanske.

Skulle ha jobbat igår med, men klarade verkligen inte av det. :( Feber, yr, ont i hela kroppen och sånt. Men nya tag idag, är bara 3 timmar så tänkte klara mig igenom det på något vis! :) Sen är jag ledig tills på måndag igen. Skulle till Bråvalla egentligen, men blev inte så.
 
Därför så bokade jag upp hela veckan med annat. :)
 
Imorgon ska jag på hopptävling.
Torsdag ska jag åka och shoppa lite med Edita, sen rida massa hästar. :)
Fredag är en klipptid inbokad ;) sen åker jag till Linnea och rider, grillar + sover nog kvar :)
Lördagen blir det mer ridning och sen blir det nog inte så mycket mer än så faktiskt.
Och på söndag är ju Daniel hemma igen, förhoppningsvis bakfull så jag har någon att bråka med :)
 
Nu ska jag hur som helst värme lite mat sen igår och kanske gå ut i det "helt okeja vädret", eller så fastnar jag väl framför tvn. Är fortfarande inte så pigg... :(
 
 
Vi hörs senare vänner och ni andra.
 
 
 
 

Väck mig aldrig ur denna underbara dröm!

Jag förstår verkligen inte hur jag kan ha sån tur här i livet. Helt jäkla obeskrivligt känns det! Tänk att en enda människa kan få hela mitt liv så bra. Tänk att just jag har den turen att få ha det såhär bra som jag har det.
 
Jag har aldrig varit någon som letat efter ett förhållande. Utan jag har alltid sagt att det kommer när det kommer. För jag tror att om man letar efter ett förhållande så är det inte människan man är kär i, utan bara att ha någon. Typ vem som helst egentligen!  Jag letade aldrig, han fanns där hela tiden.
Nu bor vi tillsammans och jag är så lycklig att jag tror jag spricker ibland. Daniel är den mest fantastiska människa jag någonsin träffat och kommer att träffa! Och jag vill aldrig någonsin leva utan denna människa, för jag tror inte på ett liv utan han helt enkelt!
 
 
♥♥♥♥
 
 

RSS 2.0